maandag 5 november 2007

Lezersfeest 2007 (Bibliotheek Rotterdam, 3 november)


Er is bijna geen plaats voor tegenslag of ziekte in onze maatschappij, Kluun

Alle rotsituaties zijn natuurlijk verschillend, behalve dan dat ze rot zijn, Hans Münstermann

zie ook www.skoeps.nl/index.php?module=Item&func=show&id=24655 voor meer over het Lezersfeest.

De Woorddansers openden de elfde editie van het Lezersfeest 2007. www.youtube.com/watch?v=gk0YolvtTRM. Volg de link voor hun aardig bekende nummer Hinkstap op de brandgrens, over het bombardement van de stad door de Duitse Luftwaffe in 1940. De Woorddanser zijn de officiële stadsdichters van Rotterdam. Zeker een aanrader. En wie heeft er tegenwoordig geen eigen website: http://www.woorddansers.nl/.

YouTube.com (of een equivalent van een ander bedrijf) is sowieso een leuk platform om eens te zoeken naar bekende of minder bekende artiesten. Bekijk bijvoorbeeld eens wat van Jules Deelder. Meer weten over (de geschiedenis van) Rotterdam, zoek op YouTube eens op 'Rotterdam'. Zo geweldig kán internet dus zijn!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Tim, zal het dan eindelijk lukken een reactie achter te laten op je blog?? Leuk dat je weer een beetje actuele post hebt:) Ik heb zojuist weer gepost, ook over rotterdam.

Over Rotterdam gesproken: ken je de site van engelfriet al (www.engelfriet.net), met machtig veel info over het vroegere Rotterdam. Echt een aanrader.

Anoniem zei

Bovenstaande reactie is van ik, ben namelijk geen anoniem lafbekje.